Monday, February 21, 2011

Alatan Yang Diperlukan Untuk Baju Kurung Anda

(Yang tiada dalam gambar)
Mesin jahit
Getah Pinggang
Kertas Keras Pinggang (kalau x de pakai getah jer)
Padding
* Kertas minyak
* Untuk baju kurung sebenarnya tak perlukan pola tapi memandangkan kita amatur so lebih elok buat kat atas pola dulu baru gunting di kain. Kebaikannya pula senang untuk kita buat next baju dah tak payah ukur lagi just tekap dan gunting saja...jimat masa dan tenaga..kan

6 comments:

  1. nak belajar tapi tulah takder mesin..hemmm

    ReplyDelete
  2. baru jumpe blog ni :) tgh bercita-cita nak belajar menjahit..:) mintak tunjuk aja ye

    ReplyDelete
  3. Baru jumpe blog ni.. nak blajar boleh...

    ReplyDelete
  4. Thanks for sharing.. Tertarik untuk mempelajari cara membuat pola pakaian beserta cara menjahitnya?.. Anda bisa memesan paket CD belajar menjahit di Fitinline..

    ReplyDelete

 

Jura Rahim Template by Ipietoon Cute Blog Design and Waterpark Gambang