Friday, December 31, 2010

Jura-Rahim 1st GA - Baby Cute

sticky pos sehingga 31 Dis 2010 ... Entry terbaru di bawah yek
**************************

Sempena hari Hari Lahirku hari ini 18/12/2010 buat julung kalinya blog ini mengadakan G.A yang pertama.

 
 Tarikh Tutup : 31 Dis 2010

Ada 2 Kategori yang dipertandingkan iaitu :
1. Baby Boy
2. Baby Girl

Syarat -Syarat Penyertaan :
1. Yang mempunyai alamat di Malaysia
2. Be as my follower
3. Entrykan pic (close up) baby anda di blog masing2.
hanya baby berumur 1 ke bawah tahun layak menyertai..anak sedara pun boleh..bukannya apa kalu budak besar kang x muat baju hadiah tu...kalau yg kecik tu boleh la simpan dulu tggu dia besar baru pakai
4. Add pic di sidebar blog anda dan letak add http://jura-rahim.blogspot.com/ di bloglist anda.
5. Sila tinggalkan pesanan di ruangan komen entry ini

Hadiah ...jeng..jeng...jeng

 Kategori : Baby Boy

Kategori : Baby Girl

Penjurian akan dilakukan berdasarkan beberapa kriteria yang akan ditentukan pada 1/1/2011 dan keputusan akan diumumkan pada 2/1/2010

Cepat...cepat...ada orang nak masuk ke GA aku ni...hehehhe

macam x de org join jer....

25 comments:

  1. thx invite kita..
    nk join tapi x de picca baby yg seumur dgn nya...
    hihi

    ReplyDelete
  2. alahai...anak dara dh nak masuk 2 taun bulan 1 ni. anak teruna pulak baru nak masuk 5 bulan :(

    Nak hadiah Beads Blouse? Jom Join GiveAway ni

    Entry Terkini:

    Ragam Keluarga Inchik Moza - Dah lama buat, tapi peram.
    Dunia Aku Ibu Muda - Orang lain pon nak smayang jugak & Malas=Tak Payah Makan

    ReplyDelete
  3. anak lelaki tu boleh masuk .. nanti saya ubah la syarat penyertaan...kalau baju tu besar tunggu dia besar sikit baru boleh pakai..kan

    ReplyDelete
  4. As salam.

    Saya join(baby boy 11 bln)

    Id followe-norzie@hany.

    http://norziehandcraft.blogspot.com/2010/12/jura-rahim-1st-ga-baby-cute.html

    ReplyDelete
  5. haluu tuan tanah kta join yeee

    http://dvillahati.blogspot.com/2010/12/jura-rahim-1st-ga-baby-cute.html

    ReplyDelete
  6. http://amna2amzar.blogspot.com/2010/12/jura-rahim-1st-ga-baby-cute.html

    UMMI DAH JOIN....sila terjah ye...

    ReplyDelete
  7. salam

    ibu adam dah join

    http://ytelife.blogspot.com/2010/12/giveaway-jura-rahim-1st-ga-baby-cute.html

    ReplyDelete
  8. salam kenal..
    kita join yer
    http://remizati.blogspot.com/2010/12/jura-rahim-1st-ga-baby-cute.html

    ReplyDelete
  9. salam..

    Cute Mum dah join..

    http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2010/12/jura-rahim-1st-ga-baby-cute.html

    TQ

    ReplyDelete
  10. saya nak hadiah tu...4 my baby girl sebab dia tak ada lagi leggings... huhuhu...

    http://whatrudoin-gaentries.blogspot.com/2010/12/jura-rahim-1st-ga-baby-cute.html

    terjah k...

    ReplyDelete
  11. slm, eB join gaks yer

    category: baby boy

    http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2010/12/jura-rahim-1st-ga-baby-cute.html

    TQ

    ReplyDelete
  12. sy join ye.. =)

    http://ourstoryblogcontest.blogspot.com/2010/12/jura-rahim-1st-ga-baby-cute.html

    ReplyDelete
  13. ^^ abc join eh..

    http://akubersamacahya.blogspot.com/2010/12/jura-rahim-1st-ga-baby-cute.html

    ReplyDelete
  14. Nak join gak..
    Kategori: Baby Boy

    Link : http://keyphochee.blogspot.com/2010/12/jura-rahim-1st-ga-baby-cute.html

    Kalau ada yang tak kena inform ye...tq

    ReplyDelete
  15. salam perkenalan! saya join ;)

    http://shafieykaeika.blogspot.com/2010/12/jura-rahim-1st-ga-baby-cute.html

    ReplyDelete
  16. aeyiin join...kategori baby boy

    http://aeyinnconga.blogspot.com/2010/12/jura-rahim-1st-ga-baby-cute.html

    ReplyDelete
  17. nk join!
    http://zakwanafifnajmi.blogspot.com/2010/12/jura-rahim-1st-ga-baby-cute.html

    tq

    ReplyDelete
  18. salam. dear..saya join gak..
    baby girl ye..

    http://jomgiveaway.blogspot.com/2010/12/jura-rahim-1st-ga.html

    tq

    ReplyDelete
  19. salam kenal..
    saya join...nih link
    http://atieameera.blogspot.com/2010/12/jura-rahim-1st-ga-baby-cute.html
    tq..

    ReplyDelete
  20. Hi,

    sy dh join,

    http://my-khalish.blogspot.com/2010/12/jura-rahim-1st-ga-baby-cute.html

    ReplyDelete
  21. hai....emy dh join jugak...

    http://rezanani.blogspot.com/2010/12/jura-rahim-1st-ga-baby-cute.html

    tengkiu....

    ReplyDelete
  22. salam...
    saya join..
    http://nureenasir.blogspot.com/2010/12/jura-rahim-1st-ga.html
    tq

    ReplyDelete

 

Jura Rahim Template by Ipietoon Cute Blog Design and Waterpark Gambang